Living the dream

 

Donaties en sponsoring stellen we erg op prijs.

Deze kunnen naar onderstaande bankrekening:

NL47 RABO 0325 0751 15 t.n.v. Stichting Living the Dream (ovv MS Benefiet)

Op 21 april 2018 vindt er een bijzonder evenement plaats in Theater de Veste in Delft.


Tientallen muzikanten uit Delft (of met Delftse roots) hebben de handen ineen geslagen om die avond een even bijzonder als uniek programma te presenteren. De opbrengst is voor de stichting ms-research.

Aan de basis van het plan staat de (goeddeels) Delftse band Dropbox. Hun idee was om een aantal popsongs te spelen, samen met koor en orkest. Er is veel historie op dit gebied, maar in deze combinatie nagenoeg uniek.


Als je zo veel tijd en energie steekt in zo’n project, dan moeten de opbrengsten daarvan ook een mooie bestemming krijgen. Daar hoefden de bandleden niet lang over na te denken. Yara, de dochter van Joost, de bassist, heeft ms (multiple sclerose). Er is geld nodig om deze ellendige ziekte te bestrijden. Daarom gaan de opbrengsten van de avond naar de stichting ms-research.

Bezoekers worden bij binnenkomst onthaald op mooie, vrolijke muziek in de lobby door diverse Delftse artiesten.

Er is een mogelijkheid om te kiezen: starten om 17.30 uur met een verrassend walking diner en om 20.00 uur een daverend muziekprogramma of voor de start om 20:00 uur met alleen het muziekprogramma.

Het programma start dan in de grote zaal voor alle gasten.

In die grote zaal treedt vóór de pauze de band Dropbox op, samen met diverse koren. Tussendoor zijn er korte verhalen van en over MS-patiënten om het doel van de avond niet uit het oog te verliezen.

Na de pauze wordt het programma verzorgd door gelegenheidscombinaties, bestaande uit muzikanten van legendarische popgroepen als Alquin, Tee Set, Hallo Venray en Livin’ Blues Xperience en Ricky Koole.

De avond in de grote zaal wordt afgesloten met twee nummers ‘ door allen’.

De opbrengst van de avond gaat naar MS Research.


Het programma stopt om 23.00 uur en wordt in het foyer, voor de liefhebbers vervolgd met een spetterende afterparty met de Delftse funky soul band Capital S.

Alle betrokkenen zoals artiesten, koks, organisatoren en andere medewerkers verlenen belangeloos hun bijdrage aan deze avond.